Мине життя...

* * *
Так ночі теплі і спекотні дні,
І пісня солов'їна вранці лине,
А календар нагадує мені,
Що вже минає літа половина...

І серпень дуже швидко пробіжить,
А там, дивись, і осінь завітає,
І ти збагнеш:
життя - воно, як мить,
Мов той пісок, між пальцями стікає...

Не падай тільки в відчай, а Христу
Вручи  скоріш усю свою дорогу,
І дякуй, що Він дав тобі мету,
Довірся серцем і душею
 Богу !
 * * *
Людмила К.- В.                11.7.21.
               
                *****


Рецензии
Так, дуже гарно!

Стас Осенний 2   06.03.2023 14:15     Заявить о нарушении
Слава Богу за все !
Благословінь вам, Стасе, миру в душі та над головою

З пов. Л.

Людмила Калашникова -Варавко   06.03.2023 17:35   Заявить о нарушении
Дякую вам!

Стас Осенний 2   06.03.2023 19:11   Заявить о нарушении