Щирi вiтання в День народження

Присвячено від щирого серця просто гарній жінці!
*****
Надійко, наша дорогенька,
Ти вже доволі немаленька,
Яскрава, молода, завзята,
То і не треба сумувати…

Про ті роки, що пролетіли,
Немов птахи, розкривши крила,
Попереду всього й багато,
Та й ти чарі‘вна, не пихата…

Весняне сонечко зігріє,
Розквітнуть квіти молодії,
То все навколо, файна діво,
Насамперед, тобі на диво…

А нам усім усім на радість
Усмішка твоя та цікавість,
Привітність, ласка і турбота,
Кмітливість, незрівнянна врода…

Всим користуйся без зупинку,
Кохай, чарівна українко,
Не забувай, що ти найкраща
Та бережи у серці щастя…
(Ника)
5 березня 2023


Рецензии
В целом неплохой Стих.

Емельянов-Философов   12.03.2023 21:28     Заявить о нарушении
Благодарю вас))))
С уважением, Ника)

Вероника Удовиченко-Ивашина   15.03.2023 22:02   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.