Utrata dziewictwa

Utrata dziewictwa w wieku 62 lat
Tamara zda;a sobie spraw; z krucho;ci ;ycia.
Utrata niezale;no;ci i wolno;ci
Posyp wiersze w nocy do rana

Tamara sta;a si; codziennie ...
Mija;y dni, mija;y lata...
Tamara gorzko i gniewnie
Nabazgra;a w;asne falbanki.

W;druj;c ze swoim starszym m;;em
w r;;nych miastach kraju,
Tamara poczu;a si; dojrza;a
P;;tno poetyckie... Wiersze

Urodzony w b;lu i zw;tpieniu
Poniewa; wszystkie tematy s; ze sob; powi;zane
Teraz z wulgaryzmami, teraz bez pozwolenia
Wspomnienia i smutek i wiosna ...

Znany jesieni;, wiosn;
Rosn;ca energia w masach,
Schizofrenicy, politycy maj; ogromny „niepok;j”
Czy to dlatego wszyscy teraz nosz; maski?

;smy marca jest na nosie,
A m;;czy;ni zn;w s; zagubieni,
Uwierz mi, wiem co pisz;
Prezent dla pa; to zadanie bez wyj;cia...

Co da; na przyk;ad poetce?
Tamara, kt;ra cierpi z powodu dzieci...
Proces mi;o;ci i nami;tno;ci, pochlebstwa?
Lub wiersze, ale wiele pomys;;w?

I w ferworze tw;rczo;ci, trac;c si;y, wag;,
M;;czy;ni drapi; si; po ;ysinkach...
Chcesz czego; i jeste; gotowy do nieba
Chwalcie wybranych za mi;o;;...

Tak, wszystko mi si; w g;owie miesza,
I okaza;a si; owsianka, kie;basa, klopsiki, muchy ...
Tamara zacz;;a gratulowa;, przesz;a na dziwki,
W rezultacie - b;l g;owy i sw;dz;cy b;oto, ale zupa rybna.

My;l;, ;e wiersz jest niepe;ny
Tamara, nie obwiniaj mnie!
Wr;c; do tematu czysty, wypocz;ty, wzruszony,
A teraz - b;d; zdrowy, b;d;!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.