Незабаром

Настане в світі тиша,
Коли політики усі помруть.
Спільну мову без претензій,
Народи всіх країн знайдуть!
І сидячи біля вікна,
Ніхто не буде з війни чекать сина.
Та за копійчану платню,
Не будуть люди горбить спину!
             5.03.2023р.


Рецензии