181. Знов молюсь...

Сьогодні я молюсь за нашу Україну!
За кожну душу, за дітей і за родину!
І так молюсь, як ще ніколи не молилась,
Щоб милість Божа над країною з’явилась!

І піднімаю я до неба свої руки:
Не дай Господь пізнати горе й смертні муки,
В Твоїх руках наше життя і наша доля,
Та хай на все буде Твоя Господня воля!

25.03.2020


Рецензии