ГОра

У той час, калі ўсе святкавалі
Красавіцкае Свята Жыцця,
Яе сэрца і грудзі стагналі:
Боль пакутлівы - страціць дзіця...

Лёс такі - нарадзіць нежывое.
Супакоіцца плач спакваля:
Пасля першага будзе другое,
Больш удачлівае немаўля.


Рецензии