3

На ўсе запоры зачыняю дзверы,
Спяшаюся пакінуць свой родны дом.
І вось дарогу я ўжо нагамі меру,
Ня ведаю, што чакае за вуглом.
Але ўсё ж такі хочацца мне верыць,
Калі сустрэнуць мяне там зверы,
То мушу ўсім непрыемнасцям на зло
Здаецца іх, усяліўшы ў душы ўсім святло.
         26 і 28 ліпеня 2016 г..


Рецензии