Снежны прах

Снежны прах струменіўся ў бязважкасці, ветрам завіваў у зорнай соннасці, адраджаючы да жыцця незабыўнае – ствараў імгненнае - сусветы.

У гэтым хаосе пракладваючы свой шлях, мог і я сваёй рукой узмахнуць, узнавіўшы наш вечны Млечны Шлях.

Вось, дохну, і чорнаю дзірою, стане мой шчарбаты рот, і перада мною растворыцца ў працягу мікро лет, без астатку ...тысячы планет.

Рот прыкрыўшы, імкнучыся не дыхаць, каб нанобагоў не разбураць, накіроўваюся і я да міру, дзе памру, успароўшы поглядам ноч у цемры.


Рецензии