Життя - коротка насолода

***
Життя — коротка насолода...
                і небуття!
Кому потрібна гідність роду
                без каяття?
Шляхами різними до слави
                йдемо в пітьмі.
Ті, хто насправді балом править —
                глухі, німі.
Не зупинити відлік часу,
                сльоза впаде.
Хрести на шиї, мов прикраса
                для злих людей.
На рідну землю влізло лихо:
                страшна війна.
Огидна московитська пиха —
                ознака дна.
Лунає всюди плач страждання
                малих дітей.
Щоденні зграями послання
                сумних вістей.
Незламність нашого народу
                зігріла світ.
Героям слава! За свободу —
                наш заповіт.

01.03.2023


 


Рецензии