Р к тому, як почалась в йна

Рік тому, як почалась війна.
О п‘ятій ранку стислося у грудях
І зупинилось в одну мить життя,
І горе оселилось поміж людях.

Неначе в мить здригнулася земля
І сполохнув вогонь, що нищить й досі.
Мільйони душ пішли в незабуття…
Мільйони ж боряться,
хоч навіть босі.

І сотні тисяч фото, як рубці 
Лишив за рік жорстокий, лютий шлях.
Назавжди в пам‘яті їх висікли кати,
Країну розіп’явши на цвяхах.

Від лютого до лютого - війна…
Триває…
в душах, і на полі боя!
Цей шлях відбито в наших ДНК
І наші молитви - потужна зброя!

Бо в нас назавжди спрага до життя!
Бо в нас могутній дух і віра в Бога!
І людяність, і щире співчуття,
І впевненість - за нами Перемога.

Війна нас згуртувала! Ми - єдині!
І в нас міцніє дух, попре страхи!
Розквітне ще незламна Україна
І заспівають в гаю солов‘ї.


Рецензии
В 2014 году при помощи цветной революции, которую устроили американцы, была порабощена страна Украина. В этой стране был профинансирован фашизм и нацизм для противостояния с Россией. Точку накала американцы подняли до такой степени, что началась война. Сегодня только США заинтересована в этой войне в надежде, что она послужит ослаблению России.

Сергей Калуцкий   01.03.2023 15:03     Заявить о нарушении