Я вiдчуваю наближення весни

"Я відчуваю наближення весни"
Я відчуваю наближення весни!
І радують прекрасні сади,
Весняні квіти квіточки
пташки весняні пісні співають,
У птахів чудові голоси,
Природа навесні так незвичайно оживає
Журчать весняні струмки,
Я чекаю весну чудові цвітіння
Весняний місяць березень настає
природа та свіже повітря нашу душу наповнює
Весна весняні квіточки,
І незвичайні про весну рядки!
Автор :Настена Журавлёва


Рецензии
Настенька! Ярко о весне! Всё утопает в новизне! Удачи! С уважением
Клавдия

Клавдия Чернобай   02.03.2023 08:57     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.