Змилуйся

Почуй молитву, Ти мій Боже,
Не відведи Своїх очей.
Ти скарб для мене найдорожчий,
Твій дар безцінний для людей.
Ти самий вірний друг на світі,
Твоя любов не має меж.
Коли палаю-Ти є вітер
В мороз Ти ніжно обіймеш.
І зараз слізно я звертаюсь,
Почуй крик глибини душі,
Ти знаєш як я нині маюсь,
Зцілити хвороби Ти мої .
Не допусти страждань надміру!
Ти обіцяв у Слові це.
Зміцни ,що похитнулась,віру
Торкнися ран й прости за все...


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.