Не кваплюсь

Для мене Бог - шпарину в дивовижний світ зберіг -
З Любові, дійсно, не для власного звеличення.
І, може, прийде час - і пилюга доріг -
Обернеться на порох золотий досвідчення?

В моєму віковому трибі - все свій має сенс,
Лягає на папір живими звітами,
Коли емоції пригаслі, чисті, не стріп-денс,
Летять до душ прещирими привітами.

В шалених темпах світу нині - я свій маю час,
І на твердому сію, і зберу на голому.
Не кваплюсь. Маю час неквапний збирача,
Бо завжди з Богом я у сьогоденні кволому.

Не кваплюсь, друзі, і вряди-годи
Із часом дома всюди я і завсігди!


Рецензии
Моя дорогая Маргарита, сколько же любви в душе Вашей!
Особенно великолепны заключительные строки.
Спасибо за Вашу искренность и духовное богатство!
С нежностью,
Наташа

Наташа Корецкая   28.02.2023 00:01     Заявить о нарушении
Дякую, люба Наталі! З Любов'ю - Маргарита

Маргарита Метелецкая   28.02.2023 12:09   Заявить о нарушении