Нескiнченний лютий

Йде нескінченний рік
Дощами по планеті
Я хочу що б він зник
В чорному пакеті

Рік сліз та розчарувань
Без покою та болі
Ми перетнули крихку грань
Але не загубили волі

Йде нескінченний бій
За кожен клаптик правди
За сльози що упали з вій
За мир для всіх назавжди


Рецензии