Згорiла калина

Згоріла калина,
Вся чорна від болю.
І стіни домівки обвуглені вщент.
Життя все ж вертається в місто поволі.
І бачу, як попіл змиває дощем.

А трави ховають розбиті цеглини,
Які пам'ятають нас зовсім дітьми.
Не віриться в те, що тепер це руїни,
Що зроблено все це якимись "людьми"

Обпечений сад мріє знов зеленіти
І чорні гілки прикрашає листком,
Щоб птаству було де гніздечка ізвити,
Щоб місто укрилось розкішним бузком.

Я знаю - калина розквітне весною -
Від кореня сходить новеньке гілля.
Мій любий Ірпінь, ми всі тут, ми з тобою.
Пішли відбудовувать наше життя!

26.05.22


Рецензии