Чому купаються птахи? Хтось каже, що на дощ

Чому купаються птахи?
Хтось каже, що на дощ. Можливо.
Можливо, буде навіть злива,
І потемнішають дахи

Старого міста, де живу
Вже довго, понад пів століття,
Де будуть вічно жити й жити
Всі, в мріях хто, хто наяву...

І через сотні тисяч літ
Хтось буде на птахів дивитись,
Які перед дощем омити
Захочуть вічності політ...


Рецензии