Ос нн й дощ

Ось як балує нас дощ,
Щоб не скучно нам жилось.
Сонце тучка, тучка сонце,
Дощ пиріщить у віконце.

Ось минута, друга, третя,
І у нас друга планета.
Сонце тішиться з дощем,
Ховає хмари під плащем.

Сонце знову виглядає,
Хмари з неба проганяє.
Бо така у нас природа,
Бо жіноча в неї врода.

Бува трошки вередлива,
Коли вітер, коли злива.
А бува вона сміється,
Коли дощик дрібний л'ється.

Ми вже звикли бо це осінь,
Сіє дощиком на просідь.
Бо яка ж то посівна,
Якщо дощика нема!!!


Рецензии