Дай, Боже

Війна не питає якої ти віри,
Не робить поблажок, назустріч не йде,
Не має в переліку щадної міри
І міс́ць не лишає безпечних ніде.

Війна - це страхіття, це безліч померлих,
Це вкрадене щастя всіх планів і мрій.
Війна - накопичення болів нестерпних,
Це втрата майбутніх знайомств і надій.

Це лихо безжалісне, вирок без суду,
Потвора гидотна, химера страшна,
Це спосіб навмисного знищення люду.
Дай, Боже, щоб швидше скінчилась війна.


Рецензии
Даша, дай Бог, чтобы война закончилась хотя бы к 9 мая 2045 года...Удачи!

Александра Целомудренная   17.07.2023 22:43     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.