Я ж - май, сэр! Ваш месяц-змей для СССР!

"Маємо те, що маємо..."
         Л.Кравчук.

"Справжній майстер dieser Schmeisser!
Хто б ще так зробив окрім його?.."

Я "шмальнул" из "Шмайссера",
Превратив в зеро,
Не Данилу ль мастера
С яшмой заодно?..


Рецензии