Благословенний день

Дарує день своє благословення,
Співає вітер нам свої пісні.
Цвіте калина і несе кохання,
Дарує спокій розірваній душі.

Бо на душі давно порвались струни,
Лиш теплі спогади у ній живуть.
Жорстокий світ, а там живе відлуння,
Нам цінність втрачену давно несуть.

Тепер весь світ здається дуже сірим,
І для людей земля стала тісна.
Ми загубили гордість і навіть віру,
У мирний час у нас іде війна!!!


Рецензии