По-руски вам говоря,

Мы ш мыш и й не ловим аж

Когда солдат на посту заспал,
То шо, вин ны чуе й врага вж?
Бо в нас сознань прамо ж дрэмлэ завш.
А ны начеку всегда.

Однажды нас провирав лёйтнант.
И, шо, вин заметив, ек Васьк
Пуднев тамат и, ага, куда?!.
Мы но сыдив ж затаясь.

Коль караул вышэл но взглянуть
На стражу ночну, то нужн
Оно стянуть з нар якогось гусь.
Чы той хропэ прам однуть?

К ночи мороз автомат нагнув ш.
А ны закалев но дух
Ефрэйтор той, шо й сийчас на посту,
Благодаря качану.

...на от сма3, якую птушк
Спаймал-с3льнул Васюх


Рецензии