На 70 летие Гари Томаса

На 70 летие моего замечательного, доброго друга, английского певца и музыканта Гари Томаса.


“ My damn good friend”
( for Gary’s Thomas 70 th Birthday)

My damn good friend,
You’re so damn old!
Damn winter’s days
Are so damn cold.

You are damn far,
Once were damn near,
Like a big damn jar
With a damn good beer.

So, damn we crawl
Down this damn road,
Like a damn shoe sole
In an old damn mode.

Damn minstrels trill
Damn ring for thee,
That damn you’ll be
Damn gladly hear.

Damn can’t deny
Damn stubborn fact -
Damn worth to try
Damn life to act.

Mickle Model

February 22th
2023


Рецензии