лети, пташино

лети, пташино, тепер вільна ти,
шукай найкращі та незвідані світи
живи там і чекай на мене,
моя голубко ти прекрасна, моя нене,
багато так нам поруч було часу
відведено на посмішки-прикраси,
та доля така невблаганна і реальна,
все відбирає стрімко й аморально..

лети, пташино, щиро радій небу,
я тут тепер сиріточка без тебе,
важкі часи, немає сили зрозуміти,
як можна найпростішому радіти..

01022023


Рецензии