Назавжди в цих лютневих днях

            DVI..DMV
 Назавжди в цих лютневих днях..

/Всі Надважливі теж з тобою тепер поряд,
я ж проживаю тільки в своїх снах,
все відпускаю за водою - щастя буде, чи то всьому крах,
важкий цей лютий несе в собі тягучий погляд/

18022018/23/r


Рецензии