А л то спакувало вже вал зи

А літо спакувало вже валізи,
Букет зібрало квітів польових.
І змінить його вересень капризний,
Зібравши в кошик фруктів запашних.

Відкриє осінь двері на порозі,
І теплим дощиком нас пригостить.
І листя закружляє на дорозі,
І літо бабине у вирій відлетить.

Прискаче вітерець на білому коні,
Останню збере росу сріблясту.
І кучерява хмарка в небі голубім,
Усміхнеться  сонечку від щастя.

І скаже літечко усім..пока,
І дуже сумно сонечко зажуриться.
І прийде до нас осінь золота,
І ніжним вальсом листя закружиться!!!


Рецензии