Во мне дурная кровь

В мені дурная кров -
І проситься на волю.
В мені дурніє кров -
І їсть мене. До болю.

Моя - дурная кров.
Прокляття та чума.
З глибин хвилює знову.
Чудовиськів із дна.

Як безель, що минуло -
По колу проверну.
І в небуття пірнуло,
В холодную весну.

В мені усе вмирає -
Гріховне і святе.
Лиш часоплин складає
Рівняння надпросте.

Де ікс - то кров смердюча,
Іржавая, як брухт.
А відповідь - болюча
І твій спиняє рух.


Рецензии