Кава

Смачна кава Ароматна!
Кава чи чай наливай!?
Про хороше згадуй
Панет у будинку Ароматною кавою
У кави смак бадьорий,
Він такий справжній
Чуєш пахне кавовим ароматом
Та солодким шоколадом
Смачна кава та шоколад
Така смакота
Головне, щоб на душі не було порожнечі
адже ми все чекаємо скоро зустрічі весни!
Автор :Настена Журавлёва


Рецензии
Приятен запах у кавы,
Пей с ней чай для забавы.

Зинаида Самойлова   21.02.2023 09:30     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.