Ти пiклу шся, Боже

Ти піклуєшся, Боже, про кожного.
Ты за кожного, Боже, вмирав.
Не залишиш Ти серця порожнього
Відтепер, хто до Тебе візвав.

Не залишиш никого самотнього.
Поруч будеш і вдень, і вночі.
У біди сторона є зворотняя.
Але ти не кричи, а лічи

Дні яскраві, які ще доводиться
Подарунком від Бога прийнять.
Хай і сльози при цьому народяться.
Та без них не можливо встоять.

Олена Самунь
04-05.09.2022


Рецензии