Один...

В житті людини тільки два шляхи:
Буть чесним із собою і людьми, або брехати.
Щоб жити правдою потрібно певну силу духу мати...
Між світлом і пітьмою вибір робиш особисто тільки ти!..
Один...

2023.02.18
69


Рецензии