Ах, в травах тех...

Ах,  в  травах
                тех
Забыли  мы   -
               себя,
Наш  юный    -
               смех
И   волю     -
              погубя...

Тот   светлый
                миг,
Обьятья  нежных   -
                рук,
Тех    чаек       -
                крик,
Сердец влюблённых -
                стук...


        18.02.2023г.


Рецензии