Скаж ть мен будьте ласкав

Скажіть мені  будьте ласкаві
Хто це у вас лежить там на лаві.
Згорнувся клубочком мов їжачок.
Тільки й того  ,що не колючий бочок.

Та це не їжак, це просто людина
Яка відпрацювала підряд аж 2 зміни
І їй все одно де лягти відпочити,
Щоб спати спокійно , як малі діти.

Та де ж справедливість у світі шукати,
Хто скаже де вона , де  її шукати.
Та тієї правди не було ніколи,
За неї не говорять навіть дітям в школі.

Бо одні так «пашуть» як воли на полі.
І себе відчувають немов у неволі.
І за ту працю копійки лиш плотять
А інші по барах та казино ходять.

Коли ж це свавілля скажіте скінчиться,
Чи може ця правда літає мов птиця.
 Та нам від того краще не буде
Отож над цим задумайтесь люди.

12.02.2023


Рецензии