Мае уарзты тыххаей радзурин даеуаен

Мае уарзты тыххаей радзурин даеуаен,
Фаелае маен ды нае бамбардзынае никуы.
Хур наехъаен заеххаен байуары таемаен,
Аез та дае аууоны аенхъаелмаегаесгае сийын  .

Каемаен даеттыс дае уарзондзинад ды?
Дае уарзтмае аез ныр цалдаер азы кувын.
Даеуаей баеллиццаг даер мын ничи ис  заеххыл,
Мае фынты даем аеппыныдзух фаедзурын.

Фаелае даеуаен аез ахстиаг нае даен.
Аендаер былгаераеттаем дае хинджын уад фаехаста.
Дае заердаемае маен нал фаеци цаеуаен,
Мае саертаег уд мын хингаенаег фаесайдта.


Рецензии