Выпаленая

Выпаленая ...
Агнём пакут.
Выпаленая ....
Вятрамі расстанняў.
Выпаленая ...
Неразуменнем.
Выпаленая ...
Холадам рук.
Выпаленая ..
Погляд-пустэча.
Выпаленая ...
На ногі ўстаю.
Выпаленая ...
Ў вачах надзея.
Выпаленая ...
Але жыву..


Рецензии