Початок вродыться з кинця

Налетели вороны. Сжались времена.
Жизни человеческой нынче грош цена.
Судьбы похоронены. Искорёжен дом.
На пороге вечности мир идёт на слом...

Сгинут беды парами. Высохнет слеза.
Следом за пожарами отгремит гроза.
Будет зло наказано. Победит добро.
Вестью, к месту сказанной, зашумить Дніпро.
Повернеться навесні рідний білий птах:
це лелека крізь вогні розшукає дах.
Сонця й неба жовтосинь обійме серця.
І початку промінці вродяться з кінця...

17.02.2023


Рецензии