Фiлiжанка осiннього смутку

Філіжанка осіннього смутку -
Напій теплий, солодкий на смак...
Прохолодно стає якось хутко -
Це одна із осінніх ознак...

То тумани, то дощ із вітрами,
То промінчик яскравий з-за хмар...
Осінь бавиться весело з нами,
Заглядаючи в свій календар.

Літо бабине десь заблукало,
Майже сплинув і вересня час.
Блиску золота в кронах ще мало .
Може жовтень потішить ще нас?

По ковточку доп'ю напій смутку...
Тануть краплі чи сліз, чи дощу...
Хризантеми тендітну пелюстку
Разом з вереснем в світ відпущу...

23.09.22


Рецензии