Кохайте серцем, будьте завжди з Богом

Кохайте серцем, та не через срам,
Не через гріх, не збоченим коханням,
Бо бачити перевертнів очам
Огидно - отакі мої зізнання.

Святе кохання, божі відчуття
Не можна дурістю та тупістю ганьбити,
Бо бумерангом все назад верне життя,
Що краще вмерти буде потім, аніж жити.

Ким народився ти - ти тим і є,
Творець задумав чоловіка й жінку
Не просто так! І ти, святе своє
Цінуй та бережи, кожну хвилинку.

Щоб не корити потім самого себе,
Щоб не стидатися своїх думок минулих,
Бо доля так завдасть, так нагребе,
Що не відмитися в майбутньому від хули.

Тож сторонись чорноти, сорому, гріха,
Живи із чистими і вчинками, й думками,
Цурайся всіх тих, хто на гріх штовха,
Будь з Богом в серці, а Творець - Він завжди з нами!

16.02.2023 г.


Рецензии