Не тратьте часу

Не пропонуйте власну правду
тому, хто має вже свою:
світлини, фільми і естраду
чи стукіт серця… у бою.

Її уже не замінити,
не поєднати у одну…
Ми кров’ю сплачуємо мито,
аби закінчити війну!

І неодмінно перемога!
Кому потрібен інший мир?
Своя нас виведе дорога
і свій по духу командир!

Не пропонуйте рідну мову
тому, хто вам уже не брат,
бо там далеке щире слово,
де у душі живе Пілат…

16.02.2023


Рецензии