Люблю гуляти зранку...

Мій організм радіє від води...
Волочиться від плавання у морі).
Ще любуватись люблю, стоячи на гОрі,
Як на світанку в промінях виблискують сніги.

Люблю гуляти в лісі зранку,
Вдихаючи природи чистий аромат,
Людину добру обійняти ніжно, просто так...
І ввечері попити чаю, з старим другом, сидячи на ґанку...

2023.02.15
69


Рецензии