Молодежная эмиграция

Куда ни глядь –
Ручная кладь:

Баул, рюкзак,
Мешок и тюк.
Сплошной аврал!
Наглядный знак –
Кишит вокруг
Базар-вокзал.

Скорей рвануть,
Точней – удрать.
(Ась, военком?)
Счастливый путь!
Ручная кладь,
Толпа кругом.

Всё впереди –
Свободный мир.
Гуд бай, Мордор!
Одним – ай-ти,
Другим – сортир.
Весь разговор.

Ручной режим?
Скорей бежим!
Для нас – простор.

9 февраля 2023 


Рецензии