Бахмутська нiч

Послухай-но, як б’ється серце ночі,
із молотом ковадло йдуть у тан.
Коротку тишу неупинно точить
струмками крові, що тече із ран…

Із ран-зіниць знекровленого міста.
Руїни укриває чорна мла,
але чекай на вибухів намисто –
між хмарами ховається «Орлан»…

Послухай-но, як б’ється серце ночі,
що місто приголубила на мить…
На мить боєць склепив червоні очі –
нехай герой ще трішечки поспить.

15.02.2022


Рецензии