Ч улав чернил

Ч|УЛАВ ЧЕРНИЛ.


Зи гъилевай къелем вучиз
Икъван ч1улав хьана пара,
Гьич саданни тахсир тушиз,
Хьаначхьи бес халкьдиз чара.

Зи къелемдиз ч1улав чернил
Зи дердини цайиди я,
Адай ац1анва зи кьве вил,
Гьарайдин ван къе зиди я.

Шегьеррикай руькъ хьайила,
Арайрани аялрин ван,
Вуч ийида, рик1 хьайила
Пад тежедай  са к1еви къван?


Рецензии