Я дыхаю табою

Я дыхаю табою --
Жыць не магу іначай.
Мне не зыначыць долю
Свой лёс не перайначыць.

Прызначыў час сустрэчу
І звёў каханых разам
У цёплы, летні вечар
Каля старога вяза.

Спявалі нам салоўкі
Мелодыю кахання.
Гучаў твой голас звонкі
Ад вечара да рання.

Той, хто кахаць не здольны --
Прыгожых слоў не скажа.
Пачуццяў позірк вольны
Для сэрцаў шлях падкажа.


Рецензии