Ночька над Смелой

Нічка над Смілою.

Нічка над  Смілою,
І зорі у небі, не наче 
Ангельські пророки,
Дивляться в мою душу.
І тиша Божа навкруг,
Осанна і Слава Богу,
І ось закінчилась уже,
Повітряна тривога.
І взагалі, світ і життя,
Прекрасне і таке ясне,
Якщо концентруватись
На доброму та хорошому,
Треба добрі друзі мої,
Жити з молитвою по Божому.

Авто Широков А. А. 14,02,2023 г Киев Украина.
Автор идеи  Галина Мищенко. г Смела.


Рецензии