ти мо серденько

Не лишай мене одного - сам на сам з думками
Розкажи мені - як найкраще вижити без тебе?
Куди іти за небокрай - де тебе шукати?
Чому буває тяжко - коли тебе немає поруч?
Чому я часто згадую пісні - які колись слухали разом?
Чому так часто хмари прикривать - небо?
Чому ти моє бажання - знову не здійснилось?
Чому проводжу вечори - на самоті?
Чому так часто вживаю алкоголь і дивлюсь фотографії сумісні?
Ти де моє бажання - загубилося?
Благаю знак подай , дай вірний шлях до твого серця
Мене самого ти не залишай - будь поруч
Дай руку - ти моє серенько


Рецензии