Всевышний видит все сердца

ВСЕВИШНІЙ БАЧИТЬ ВСІ СЕРЦЯ

Всевишній бачить всі серця,
І душі наші на його долоні,
Він не постука в двері нам,
Ошатним в золотій короні...

Не в царському прийде вбранні,
А бідним, жебраком немитим,
Він може стукати  в ночі до нас, 
Прохаючі, води та трохи хліба.

Він хворим, прийде в дім до нас,
Прийде Він немічним, убогим,
Прийде ласкаво в слушний час,
З усмішкою, а не суворим,

До грішної душі звернеться Він,
Любов’ю Божою до нас торкнеться,
Хто ближнім служить і чужим,
Той благодаттю Божою спасеться.

Автор Широков А. А. 12,02,2023, г Киев Украина.


Рецензии