Правда життя

Чому так пам'ять забиває мозок,
І не дає забути як не крути.
А в голові думки як сто повозок,
І якось треба їх переварить.

Чому так правда розриває серце,
Коли вона брехнею вкрита.
Коли на рану підливають перцю,
Тоді душа від всіх уже закрита.

Чому так важко буває у житті,
Щоб правильний зробити вибір.
Щоб потім не прийшлося в каятті,
Усе своє життя прожити!!!


Рецензии