Рiчка дитинства

В’ється Вись помiж полями,
Помiж селами й ярами.
Рiчка чиста, мов те скло,
Несе води у Днiпро.
   Верби шумлять над водою,
   Зозуля невтомно кує.
   Хочеться хоть на хвилинку
   Вернутись в дитинство своє.

фото из личного архива


Рецензии