Ступори

Замість тисячі гадалок
Дивних варев кісточок на голові
Герої наче з батькової батьківщини,
Та місцевості – мої, моєї.

Замість дивних снів
Мрії дитини про здійснення мрій
Де ми в ролі дерев із картини,
Плекаємо вогонь, садимо іній

Ясність каміння, по якому ходили, рахуючи краї
Де над головами сплетіння акації,
Море ранкової кульбаби в ванні з літньої роси
Йдемо дорогами однаковими.

2023-02-11


Рецензии