Тетраграмматон

Три чоловіки прибули до міста
Їх потойбічна ніч Тойота Камрі
Доправила з Хароном Перевізником
Із тих світів де вічність тягнеться за Місяцем
Де під тінями вальсуючих планет
Ми розчиняли смуток у коктейлях
Їх звуть Орел, Тілець і Лев
Кабалістична містерія
Театру цьому кілька тисяч років
Все почалось у Вавилоні, Греції
І тягнеться, і тягнеться допоки
Допоки всім це зовсім не набридне
Всім. Богу, янголам, і людям
Розпалювати вогнище в каміні
Брати з полиці фарби, нове полотно
І малювати дівчинку сирітку
В якої батько ліг на полі бою
І мати також грає вже у іншому кіно


Рецензии