Not ur sin

I shouldn't
Have
Told
U

I shouldn't
Have
Seen
U

Everything
In
BETween

I'm
Just.
A.
Creature

I'M
NOT
PROUD

OF
IT.

IM
SIMPLY

A
MONKY
WITHIN

END
EVERYTHING

IN BETwin

And
Everything
In...
BETWEEN...

No matter
How
U

FEEL

Within...

It's
Not
Ur
Sin...


Рецензии